Geslaagde Bindingsbijeenkomst van de Vrienden van Park Kethel

5 feb. 2024

De happening vond op 3 Februari j.l. plaats in het Natuurcentrum De Boshoek aan de rand van Park Kethel.
Om 13:30 stond de deur open en werd en binnen gelopen. Onder het genot van een kop koffie, met door één van de vrienden gemaakte cake, kon er even rond gekeken worden in de zalen van de Boshoek. Zoals misschien bekend beschikt de Boshoek over een aantal bijzondere natuur diorama’s uit de polder.
Er waren ook veel nieuwe mensen, die geïnteresseerd en betrokken waren afgekomen op deze bijeenkomst.
Rond 14:00u trapte Jan-Willen van der Marel af met een welkomwoord en een presentatie over over de activiteiten en resultaten van het afgelopen jaar, waarbij de Wijkdeal en de ontwikkeling van de Poldertuin een voorname plaats in nam. De Nulbeurt van de Poldertuin en de plannen voor volgend jaar werden daarna besproken. Er was enthousiaste en inspirerende inbreng van de aanwezige.
Na een uurtje kon gestart worden met het niet-officiële deel en werd er erwten- en pompoensoep geserveerd, ook weer gemaakt door vrienden van het park.
Met soep of een drankje in de hand werd en verder gesproken over alles wat er speelt in het Park en de dingen de vrienden drijft om enthousiast door te gaan. Het was ook het perfecte moment om elkaar ook eens onder andere omstandigheden te leren kennen en over andere dingen te spreken.
We kunnen terugzien op een mooie bijeenkomst en zelfs een aantal nieuwe vrienden kunnen noteren.

Al met al een goede bindingsbijeenkomst en een goede impuls om enthousiast verder te gaan!