De gemeenteraad bezoekt Park Kethel

17 mrt. 2024

Het was afgelopen zaterdag een drukte van belang in Park Kethel.
Met de nationale vrijwilligers actie NLdoet waren er werkzaamheden bij het NME en De Boshoek. Wij hadden onze eigen VvPK-Doe dag in het park georganiseerd en waren geïnformeerd dat de gemeenteraad een bezoek aan Schiedam-Noord wilde brengen en bij deze gelegenheid ook het Kethel Park wilde aandoen. Dat was niet tegen dovenmans oren gezegd.
Natuurlijk willen wij met plezier vertellen over het unieke park midden in de bebouwde omgeving, de doelstellingen, de wensen en de activiteiten van de Vrienden van Park Kethel.
En zo geschiedde het. Om 11:30u kwam het gemeentelijk gezelschap op de fiets bij de Poldertuin aan. Jan Willem van der Marel nam de honneurs waar en sprak de Schiedamse raadsleden ter plekke toe en nodigde ze daarna uit om een korte wandeling door het park te maken.

Jan Willem de Boer van JWTV was ook weer aanwezig en maakt een korte reportage van het bezoek van de raadsleden en sprak Bertus Feelders, raadslid en actief vriend van Park Kethel.

Het was alles bij elkaar weer een gezellige ochtend. Met weer een groepje vrienden die dit keer op twee plekken actief waren. Er is weer geknot in het park en dit keer ook met de nieuwe zeisen gezeist in de Poldertuin.

Iedereen weer bedankt voor de aanwezigheid en de enthousiaste bijdrage aan de werksessie.

Klik op de onderstaand foto om de reportage te bekijken.