Atelier Mooisch is bij De Groene Raat

29 mei 2024

SCHETSEN, schilderen & KLETSEN op een mooie plek in Schiedam

Een leuke nieuwe samenwerking met De Groene Raat.
Wat gaan we doen???
Neem je teken- en schilderspullen mee en kom gezellig "Schetsen, schilderen en kletsen" met Atelier MOOISCH. Schetsen of schilderen met gelijkgestemden, getalenteerd of niet, genieten is het belangrijkst!
We starten steeds in Theetuin De Groene Raat, alwaar we door de medewerkers met een heerlijk vers gezet kopje koffie/thee en iets lekkers worden verwend.
Monique geeft een wat korte inspiratie ideeën voor die dag en neemt daarvoor ook materiaal mee ,degenen die zelf geen materiaal hebben of het eens willen proberen kunnen tegen een kleine extra bijdrage deze materialen gebruiken.
Daarna zoeken we een plek om te tekenen of schilderen om na ongeveer 2 uur nog even van elkaar te zien wat iedereen gemaakt heeft en de dag af te sluiten. Het is leuk om te zien hoe anderen het aanpakken of welke techniek zij gebruiken, en natuurlijk is het leuk om met elkaar ervaringen uit te wisselen.
Doe je mee?
Dan moet je jezelf wel even aanmelden natuurlijk.
Aanmelden
Dat kan via een email naar ateliermooisch@gmail.com naar Monique van Putten. Geef je naam, emailadres en telefoonnummer door en geef aan of je zelf je materialen meeneemt of niet.
Locatie
Boerderij de Groene Raat - Harreweg 19 – 3123KA Schiedam
Data en Programma
elke laatste woensdag van de maand, muv juni.
Woensdag 27maart - Tijd: 13 -15 uur.
Urban schetsen op boerderij de Groene Raat ( schetsboekjes, gebruik van tekenpotloden en aquarelverf tegen vergoeding beschikbaar)
Woensdag 24 april - Tijd: 13 -15 uur.
Wandel-Tekenen in het oude dorp Kethel - korte schetsen ( schetsboekjes ,gebruik van tekenpotloden en aquarelverf tegen vergoeding beschikbaar)
Woensdag 29 mei – Tijd: 13 -15 uur.
Bloemen, paletmessen en meer, in de theetuin – schilderen of tekenen (canvasdoekjes, gebruik van acrylverf, paletmessen, kwasten tegen vergoeding beschikbaar)
Woensdag 3 juli - Tijd: 13 -15 uur.
Landschap Pak Kethel en dorpsgezicht –schilderen of tekenen (canvasdoekjes, gebruik van acrylverf, kwasten tegen vergoeding beschikbaar)
Woensdag 31 juli - Tijd: 13 -15 uur.
Bomen en kleine beestjes – tekenen met balpen (schetsboekjes en balpennen tegen vergoeding beschikbaar)

Let op : bij de teken-wandelingen kan een klein krukje of stoeltje handig zijn, die kan je zelf meenemen.
Bij slecht weer kan het programma aangepast worden. Dit kan je op de social media van Atelier MOOISCH dan lezen.
Prijs
12,50 euro als je zelf je materiaal meeneemt, 15 euro als je materiaal wilt gebruiken dat aanwezig is. De prijs is inclusief koffie of thee met iets lekkers.
Tot dan?

We gaan er iets MOOISCH van maken !